Babycadeautjes

Babycadeautjes:

Al onze baby artikelen zijn handgemaakt in eigen atelier van 100% katoen, zacht en aangenaam voor baby’s. 

Je kan zelf kiezen en combineren. Alles is apart verkrijgbaar. De babycadeautjes zijn ontworpen om een leuk en uniek cadeau af te geven aan pasgeboren baby’s. Alles kan bedrukt worden met jongens of meisjesnamen.

De kleertjes maat 50 kunnen gedragen worden (van 0 tot 2 a 3maand) en om te bewaren als aandenken in een leuk memory koffertje…

Dekentje:

 

De dekentjes zijn gemaakt uit wafelstof en tricot stof 100% katoen.afmetingen 70x100m.

sommige zijn afgewerkt met een kantje of afgeboord aan de bovenkant.
Dekentjes kan ook op maat gemaakt worden.

Truitje:

De truitjes zijn in de vorm van een wikkel modelletje, makkelijk aan en uit te doen en is  afgewerkt met een biesje en 2 drukknopen voor de sluiting.

Truitje gepersonaliseerd: het truitje is hiermee afgewerkt met 2 drukknopen aan de schouders dat makkelijk over het hoofdje van de baby kan.
Hier kan op aanvraag een naam of leuke tekst op bedrukt worden.

Jurkje: 

De jurkjes zijn afgewerkt met een biesje, het voorpand wikkel overslag en 2 drukknopen als sluiting zodat het makkelijk over het hoofdje kan, een plooitje vooraan maakt het jurkje wat pittiger.
Het jurkje is uit dezelfde stof als het dekentje.

Slabje:

De slabjes zijn aan één kant badstof van 100% katoen en de andere kant dezelfde stof als dekentje. De slab sluit met 2 drukknoppen aan de hals en is in grootte verstelbaar.

Mutsje:

De mutsjes zijn allemaal in de vorm van leuke modelletje met knoop bovenaan, de boord is aangezet met boordje, hier kan de naam van het kindje worden opgedrukt

Speendoekje : 

De speendoekjes bestaan aan één kant uit tetra stof 100% katoen en de andere kant uit tricot stof. Bij het speendoekje is een houten bijtring voorzien.

Haarband met strik:

De haarband is gemaakt uit een effen kleur met een bijpassende strik. De strik kan je rond de haarband knopen.

Broekje: 

De broekjes zijn in een kleur die bij de baby set past.

Cosy dekentjes: 

Deze dekentjes zijn verschillend in maat naargelang het patroon van de haaksteek, deze zijn aan de achterkant afgewerkt met een zachte stof.